Студень сливовий десерти здорове харчування 13 Травня, 2017 100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) Ingredients Сливи - 400 г Желатин - 4 ч. ложки Вода (для желатину) - 250 г Цукор - 2,5 ст. ложки Directions 1Зі слив видалити кісточки, зварити в підсолодженій воді, потім відкинути на друшляк і викласти в скляний посуд. 2Желатин замочити в холодній кип'яченій воді на 30-40 хвилин і, коли він розбухне, помішуючи, нагрівати до повного розчинення. 3У підготовлений желатин додати гарячий відвар зі слив (0,5 л) і довести до кипіння. Цією сумішшю залити сливи і дати застигнути. 4Можна подавати студень зі збитими вершками. 00:00