1000 блюд от салатов до десертов для праздников и на каждый день
Ingredients
Картопля - 1 шт.
Морква - 1 шт.
Яблука - 1 шт.
Цибуля - 1 шт.
Яйця - 2 шт.
Волоські горіхи рубані - 2 ст. ложки
Майонез - 250 г
Лимонний сік
Directions
1Картоплю та моркву відварити. Яйця зварити круто.
2Картоплю нарізати скибочками, моркву натерти на тертці. Яблуко очистити від шкірки та серцевини, нарізати дрібними кубиками або соломкою, полити лимонним соком. Цибулю очистити, дрібно нашаткувати, залити окропом на 5 хвилин, потім віджати. Яйця дрібно порубати.
3Підготовлені продукти покласти в салатник шарами, змащуючи кожен шар майонезом: 1-й шар - картопля, 2-й - цибуля, 3-й - морква, 4-й - яблуко, 5-й - яйця. Поверхню салату змастити майонезом і посипати рубаними волоськими горіхами.