яблуко, фаршироване родзинками
яблуко, фаршироване родзинками

Яблука, фаршировані сиром (творогом) і родзинками

    ,

13 Травня, 2017

100 рецептов питания для беременных. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

215 рецептов для здоровья костей и зубов (Еда, которая лечит)

Ingredients

ВАРІАНТ 1

Яблука - 2 шт. середніх

Сир (творог) - 60 г

Родзинки - 30 г

Цукор - 2 ст. ложки

Яйця - 1 жовток

Масло вершкове - 1 ст. ложка

Манна крупа - 1 ч. ложка

Сметана - 50 г

ВАРІАНТ 2

Яблука - 5 шт. великих кислих сортів

Сирна маса - 150 г

Родзинки - 5 ст. ложок

Цукор - 2 ст. ложки

Яйця - 2 шт.

Масло вершкове - 1 ч. ложка

Манна крупа - 1 ст. ложка

Directions

1З яблук зрізати верхівку, витягти серцевину і внутрішню частину м'якоті, не прорізаючи країв.

2Сир (творог) протерти, змішати з манною крупою, родзинками, цукром (варіант 2) або половиною цукру (варіант 1), жовтком, розтопленим маслом і м'якоттю яблук (варіант 1).

3Заповнити яблука сирною масою, зверху можна закрити верхівками, викласти на деко кришечками вгору і пекти в духовці 7‑10 хвилин при 200°C.

4Подавати до столу зі сметаною і цукровою пудрою (з цукру, що залишився).

Дієта для профілактики остеопорозу та карієсу

00:00