Яблука, фаршировані сиром (творогом) і родзинками десерти духовка, здорове харчування 13 Травня, 2017 100 рецептов питания для беременных. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) 215 рецептов для здоровья костей и зубов (Еда, которая лечит) Ingredients ВАРІАНТ 1 Яблука - 2 шт. середніх Сир (творог) - 60 г Родзинки - 30 г Цукор - 2 ст. ложки Яйця - 1 жовток Масло вершкове - 1 ст. ложка Манна крупа - 1 ч. ложка Сметана - 50 г ВАРІАНТ 2 Яблука - 5 шт. великих кислих сортів Сирна маса - 150 г Родзинки - 5 ст. ложок Цукор - 2 ст. ложки Яйця - 2 шт. Масло вершкове - 1 ч. ложка Манна крупа - 1 ст. ложка Directions 1З яблук зрізати верхівку, витягти серцевину і внутрішню частину м'якоті, не прорізаючи країв. 2Сир (творог) протерти, змішати з манною крупою, родзинками, цукром (варіант 2) або половиною цукру (варіант 1), жовтком, розтопленим маслом і м'якоттю яблук (варіант 1). 3Заповнити яблука сирною масою, зверху можна закрити верхівками, викласти на деко кришечками вгору і пекти в духовці 7‑10 хвилин при 200°C. 4Подавати до столу зі сметаною і цукровою пудрою (з цукру, що залишився).Дієта для профілактики остеопорозу та карієсу 00:00