100 рецептов питания для беременных. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Ingredients
Морква - 1 шт.
Зелень кропу - 2 гілочки
Зелень петрушки - 2 гілочки
Яловича або куряча печінка - 100 г
Яйця - 1 жовток з круто звареного яйця
Масло вершкове - 1 ч. ложка
Directions
1Злегка потушкувати на олії натерту на крупній тертці моркву та додати нарізані гілочки кропу та петрушки.
2Печінку нарізати на 2-3 шматочки та відварити тільки до зникнення рожевого забарвлення (інакше паштет буде неоднорідної консистенції, з крупинками).
3Печінку разом з овочами пропустити через м'ясорубку з дрібною решіткою 2 рази, причому вдруге додати яєчний жовток і вершкове масло.