100 рецептов для омоложения.
100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Ingredients
Капуста білокачанна - 300 г
Макарони або ріжки, дрібно зламані - 1 склянка
Вода - 1 склянка
Яйця - 2 шт.
Молоко - 1 склянка
Сіль
Directions
1Капусту нарізати соломкою, качан дрібно порубати, все перемішати.
2На дно сухої форми укласти половину капусти, на неї сухі макарони, зверху залишки капусти. Підготовлену суміш залити гарячою солоною водою, довести до кипіння та запікати 15-20 хвилин при 200-220°C.
3Яйця змішати з молоком, додати сіль і вилити на поверхню запіканки. Потім знову помістити в духовку на 15-20 хвилин.
Дієта при оксалатних і уратних каменях, хронічній нирковій недостатності - без солі