Тріска з горошком

    ,

17 Травня, 2017

100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Тріска - 600 г

Цибуля ріпчаста - 2 шт.

Морква - 1 шт.

Зелений горошок - 200 г

Олія оливкова - 4 ч. ложки

Перець болгарський - 1 шт.

Directions

1Філе тріски промити та нарізати на невеликі шматки. Цибулю нарізати півкільцями, моркву - кубиками або натерти на тертці.

2У сотейник налити оливкову олію. Шарами викласти овочі та рибу: перший шар - цибуля, потім морква, далі зелений горошок, нарізаний болгарський перець і риба. Зверху закрити все овочами. Все злегка посолити та поперчити. Додати трохи води. Закрити сотейник кришкою і готувати в духовці 30 хвилин.

3Готову страву можна подавати з картоплею або рисом. Прикрасити зеленню.

00:00