100 рецептов при бессоннице. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Ingredients
Риба - 600 г філе без шкіри та кісток
Креветки варені очищені - 350 г
Яйця - 3 шт.
Цибуля ріпчаста - 1 шт. велика
Зелень кропу - 3 ст. ложки
Зелень петрушки - 3 ст. ложки
Шніт-цибуля подрібнена - 3 ст. ложки
Базилік - 1 ст. ложка
Масло вершкове - 75 г
Лимон - 1 шт. (сік)
Directions
1Припустити філе риби. Нарізати на дрібні шматочки.
2Крупно порубати креветки.
3Подрібнити білок і жовток круто зварених яєць.
4Змішати рибу, яйця, тонко подрібнену цибулю, кріп, петрушку, шніт-цибулю, базилік і перець. Приправити до смаку.
5Розігріти масло та лимонний сік. Покласти рибну суміш. Накрити кришкою і тушкувати без кипіння. Додати при помішуванні бренді або джин, потім подрібнені креветки.
6Розділити суміш на кілька жаростійких блюд. Прогріти в духовці на слабкому вогні 5-10 хвилин.
7Прикрасити гілочками кропу та подавати зі сметаною і бутербродами з маслом.