Пеламіда по-норвезьки

  ,   

19 Травня, 2017

100 рецептов при бессоннице. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Пеламіда - 1,5 кг

Морква - 100 г

Селера - 100 г

Цибуля - 50 г

Оцет 3% - 50 г

Лавровий лист - 1 шт.

Креветки очищені - 200 г

Майонез - 400 г

Анчоуси - 30 г

Зелень петрушки

Сіль

Олія

Directions

1Із середньої частини тушки пеламіди нарізати порційні шматки, покласти їх в каструлю, додати нарізані моркву, селеру та ріпчасту цибулю, лавровий лист, оцет, сіль, залити холодною водою так, щоб риба була покрита рідиною повністю, і припускати 10-15 хвилин.

2Готову рибу розкласти на тарілці або блюді і гарнірувати зеленню петрушки, анчоусами, змішаними з майонезом.

3Зверху полити соусом майонез, заправленим олією та соком креветок і анчоусів.

00:00