Тріска, щука, минь (налим) з грибами страви з риби здорове харчування 20 Травня, 2017 100 рецептов при бессоннице. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) Ingredients Риба - 250 г Морква Петрушка Цибуля ріпчаста Гриби свіжі Масло вершкове - 20 г Перець Сіль Лавровий лист Кмин Томатний соус ДЛЯ ПРЯНОГО ВІДВАРУ: Вода - 1 л Сіль - 2 ч. ложки Перець - 4 горошини Лавровий лист - 3 шт. Морква - 25 г Цибуля ріпчаста - 20 г Кмин Directions 1ПРЯНИЙ ВІДВАР: Моркву і цибулю подрібнити, все інгредієнти проварити, додати кмин. 2Рибу без кісток, нарізану шматками, відварити в пряному відварі. 3Окремо відварити білі гриби і нарізати їх соломкою. 4На відварі після варіння риби приготувати томатний соус. 5На тарілку покласти відварну рибу, зверху помістити готові гриби, полити соусом, поруч укласти гарнір і подати, прикрасивши зеленню. 00:00