100 рецептов при бессоннице. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Готовим детям (Семь поварят)
Cook: 35 mins
Yields: 4 порції
Ingredients
Риба - 350 г філе
Батон - 2 скибочки
Молоко - 80 г
Масло вершкове - 2 ст. ложки
Олія - 4 ст. ложки
Часник - 1 зубчик
Сухарі панірувальні - 0.5 склянки
Перець солодкий червоний - 4 шт.
Кукурудза консервована - 80 г
Сіль
Перець чорний мелений
Зелень кропу або петрушки
Directions
1Батон замочити в молоці, пропустити через м'ясорубку разом з рибним філе. Додати молоко, що залишилося від замочування, рубаний часник, 1 ст. ложку вершкового масла, сіль, перець і збити.
2З маси сформувати 4 биточки, запанірувати їх в сухарях, обсмажити на олії, потім прогріти в духовці.
3Солодкий перець розрізати на 20 великих трикутників, посолити й обсмажити.
4При подачі биточки полити розтопленим вершковим маслом, навколо кожного викласти по 5 трикутників з перцю, оформити кукурудзяними «смужками».