Салат «Мімоза» (з морквою і яблуком)

    

20 Травня, 2017

100 рецептов при бессоннице. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Горбуша консервована в олії - 1 банка

Яйця - 3-4 шт.

Морква - 2-3 шт.

Яблука - 2 шт.

Сир - 100-150 г

Масло вершкове - 50 г

Цибуля - 2-3 шт.

Майонез

Directions

1Яйця відварити, білки відокремити від жовтків, білки подрібнити виделкою та викласти на дно салатника.

2Півбанки горбуші розім'яти виделкою і викласти в салатник, поверх білків. Потім покласти шар майонезу.

3Цибулю очистити, дрібно нашаткувати або натерти на тертці, викласти в салатник

4Відварити й очистити моркву, потім натерти її на терці, викласти в салатник.

5Яблука очистити від шкірки та насіння, натерти і викласти в салатник.

6Охолоджене вершкове масло натерти на тертці, викласти наступним шаром в салатник.

7Натерти сир, викласти його, полити невеликою кількістю майонезу.

8Викласти в салатник залишки горбуші.

9Жовтки яєць розім'яти та покласти наверх, потім полити салат майонезом.

00:00