Черепашки фаршировані «Морські скарби» / «Дари Посейдона»
макаронні вироби, страви з морепродуктів, страви з риби дитяче, духовка, здорове харчування
21 Травня, 2017
100 рецептов при бессоннице. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Готовим детям (Семь поварят)
- Cook: 40 mins
- Yields: 4 порції
Ingredients
Лосось - 120 г філе
Креветки варено-морожені - 12-16 шт.
Черепашки (макаронні вироби) великі (королівські) - 12‑16 шт.
Яйця - 1 шт.
Вершки густі або сметана - 120 г
Батон черствий - 2 ст. ложки крихт
Масло вершкове - 2 ст. ложки
Помідори - 4 шт.
Бульйон рибний - 1/2 склянки
Сир твердий тертий - 50 г
Петрушка - 2 ст. ложки рубаної зелені
Перець чорний мелений
Сіль
Directions
1Філе лосося пропустити через м'ясорубку, з'єднати з яйцем, крихтами батона, вершками, зеленню, посолити та поперчити.
2Креветок очистити та прогрівати у воді 1-2 хвилини.
3Черепашки зварити в підсоленій воді до напівготовності, відкинути на друшляк, потім заправити 1 ст. ложкою олії.
4Нафарширувати черепашки начинкою й укласти у форму, змащену маслом.
5Помідори дрібно нарізати, укласти на черепашки, підлити бульйон, посипати сиром і запікати в духовці 15 хвилин при 220°С.
6При подачі викласти черепашки на блюдо, на кожну покласти по креветці.
7