Салат огірковий

  

24 Травня, 2017

1000 блюд от салатов до десертов для праздников и на каждый день

Ingredients

Огірки - 1-3 шт.

Кінза - 1 пучок

Сіль

Перець

ДЛЯ СОУСУ:

Йогурт натуральний - 150 г

Сметана - 150 г

Перець болгарський червоний - 3 шт.

Імбир - 1 невеликий корінь

Часник - 1 зубчик

Сіль

Перець

Directions

1Огірки розрізати уздовж навпіл, видалити насіння, нарізати м'якоть тонкими скибочками, посолити, поперчити та дати настоятися в холодильнику 1 годину.

2СОУС: Йогурт збити зі сметаною, посолити і поперчити за смаком. Перець нарізати кубиками, часник дрібно нарубати, імбир натерти на дрібній тертці і додати в сметанно-йогуртову суміш.

3З огірків злити сік і заправити соусом. Додати відокремлені від стебел і дрібно нарізані листочки кінзи. Дати настоятися в холодильнику 30 хвилин.

00:00