1000 блюд от салатов до десертов для праздников и на каждый день
Ingredients
Огірки - 1-3 шт.
Кінза - 1 пучок
Сіль
Перець
ДЛЯ СОУСУ:
Йогурт натуральний - 150 г
Сметана - 150 г
Перець болгарський червоний - 3 шт.
Імбир - 1 невеликий корінь
Часник - 1 зубчик
Сіль
Перець
Directions
1Огірки розрізати уздовж навпіл, видалити насіння, нарізати м'якоть тонкими скибочками, посолити, поперчити та дати настоятися в холодильнику 1 годину.
2СОУС: Йогурт збити зі сметаною, посолити і поперчити за смаком. Перець нарізати кубиками, часник дрібно нарубати, імбир натерти на дрібній тертці і додати в сметанно-йогуртову суміш.
3З огірків злити сік і заправити соусом. Додати відокремлені від стебел і дрібно нарізані листочки кінзи. Дати настоятися в холодильнику 30 хвилин.