Каша пшоняна з морквою та яблуками (на молоці)

    

26 Травня, 2017

100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

  • Cook: 30 mins

Ingredients

Пшоно - 1,5 склянки

Вода - 0,5 склянки

Молоко - 2 склянки

Яблука - 2 шт.

Морква сира терта - 4 ст. ложки

Масло вершкове - 4 ст. ложки

Гвоздика - 3 шт.

Мед - 3 ст. ложки

Directions

1Замочену крупу залити гарячою підсоленою водою. Коли крупа вбере всю воду, влити гаряче молоко, закрити кришкою та настоювати 20-25 хвилин.

2Яблука нарізати скибочками, моркву натерти на крупній тертці. Гвоздику розтерти в порошок.

3У пшоняну кашу додати яблука, моркву, гвоздику, мед. Кашу прогріти та подавати з вершковим маслом.

00:00