Квасоля з картоплею

    

28 Травня, 2017

300 рецептов. Блюда из духовки

Ingredients

Квасоля біла

Картопля

Олія

Цибуля - 1 шт.

Томат-пюре - 1-2 ст. ложки

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Зварити окремо до готовності попередньо замочену в холодній воді білу квасолю і очищену картоплю. Відцідити залишки відварів і добре охолодити.

2Картоплю нарізати скибочками, обсмажити в добре розігрітій олії та змішати з холодною квасолею. Додати дрібно нарізаний та спасеровану в олії цибулю, томат-пюре, сіль, перець і все ще раз обережно перемішати.

3Каструлю накрити кришкою і поставити духовку. Через 10-15 хвилин можна подавати до столу.

00:00