Суп з вугра

    

29 Травня, 2017

100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Вугор свіжий - 500 г

Кістки - 500 г

М'ясо копчене - 125 г

Зелень для супу - 2 пучка

Чорнослив сушений - 80 г

Зелений горошок свіжий - 0,5 склянки

Сіль

Перець

Цукор - 0,5 ч. ложки

Кріп дрібно нарізаний - 1 склянка

Directions

1Кістки та копчене м'ясо залити 1,5 л води і поставити варити.

2Готовий бульйон процідити крізь сито.

3Підготувати зелень, додати її в бульйон, потім покласти в нього зелений горошок і розм'якшені чорносливи.

4Через 10 хвилин покласти підготовлені шматки вугра. Суп приправити сіллю, перцем і цукром. Зверху посипати зеленню кропу.

5Як тільки суп буде готовий, одразу подати на стіл.

00:00