Кетчуп домашній

  ,   

31 Травня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Помідори - 1 кг

Перець чорний - 10 горошин

Перець духмяний - 3 горошини

Гвоздика - 1 бутон

Цибуля - 1 шт.

Часник - 1 зубчик

Олія - 2-3 ст. ложки

Сіль - 1 ст. ложка

Цукор - 1 ст. ложка

Базилік - 1 ст. ложка зелені

Кориця мелена - 0,5 ч. ложки

Коріандр - 0,5 ч. ложки

Directions

1Вимити й очистити овочі. Помідори на 1-2 хвилини опустити в окріп і зняти шкірку. Нарізати помідори та цибулю на невеликі шматочки. Подрібнити часник, перець і базилік.

2Покласти в чашу мультиварки подрібнені овочі. Влити олію. Включити мультиварку в режимі «Тушкування» на 1,5 години.

3Гарячу томатну масу протерти через сито. Додати подрібнені прянощі, цукор і сіль.

4Перекласти кетчуп в стерилізовані банки, закрити кришками. Перевернути банки догори дном, накрити ковдрою і залишити до повного охолодження.

00:00