Суп із баранини з квасолею

  

2 Червня, 2017

Блюда из фасоли (Семь поварят)

  • Cook: 3 hrs
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Баранина - 750 г грудинки

Олія - 2 ст. ложки

Часник - 2 зубчики

Бульйон м'ясний - 1 л

Квасоля біла - 250 г

Томатна паста - 2 ст. ложки

Вино червоне - 1 ст. ложка

Перець червоний мелений

Сіль

Directions

1Квасолю замочити в холодній воді на ніч.

2Вранці квасолю промити, залити свіжою водою та варити до готовності без солі.

3Баранину нарізати по 2-3 шматочки на порцію, обсмажити на олії, посолити, поперчити, залити бульйоном і варити майже до готовності.

4Додати до м'яса квасолю і томатну пасту, посолити, поперчити, влити вино та довести суп до готовності.

5При подачі посипати суп рубаними часником і зеленню.

00:00