Хліб святковий

    

26 Вересня, 2016

Печем хлеб дома (Семь поварят)

  • Prep: 1 hr 10 mins
  • Cook: 1 hr
  • Yields: 1000 г

Ingredients

Борошно пшеничне - 250 г

Вино біле сухе - 150 г

Яйця - 4 шт.

Олія оливкова - ​​150 г

Окіст копчений - 100 г

Маслини без кісточок - 50 г

Оливки без кісточок - 50 г

Сир твердий - 100 г

Майоран - 1-2 гілочки

Горіхи волоські рубані - 100 г

Дріжджі швидкодіючі - 1 ч. ложка

Сіль - 0,5 ч. ложки

Directions

1У форму для хліба налити вино, додати яйця і масло. Всипати борошно так, щоб рідина була повністю покрита нею. У кут форми покласти сіль. У центрі форми зробити в борошні невелике заглиблення, всипати дріжджі.

2Встановити режим «тісто», якщо можливо - «тісто з добавками». Натиснути кнопку «старт».

3Перед закінченням замісу додати нашаткований соломкою окіст, тертий сир, нарізані кільцями маслини і оливки, рубані листочки майорану і горіхи.

4Покласти тісто в змащену маслом форму для запікання, розрівняти і поставити в тепле місце на 45 хвилин для вистоювання. Випікати 1 годину в духовці при 180°С.

5Готовий хліб вийняти з форми, охолодити.

00:00