Компот виноградний

    

4 Червня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Виноград - 300 г

Ягоди будь-які - 200 г

Лимон - 1 долька

Цукор - 200 г

Вода - 3 л

Directions

1Ягоди промити, очистити, покласти в чашу мультиварки, всипати цукор, влити воду, встановити режим «Тушкування» на 30-40 хвилин і готувати до сигналу.

2Після сигналу додати дольку лимона, спробувати, якщо цукру мало, додати ще трохи. Включити режим «Випічка», довести до кипіння й одразу вимкнути.

3Розлити компот по стерилізованих банках, закрити прокип'яченими кришками, перевернути банки догори дном, накрити ковдрою та залишити до повного охолодження.

00:00