Яйця, фаршировані печінкою / паштетом закуски, страви з яєць російська кухня 7 Червня, 2017 Блюда фаршированные / Душевная кухня №1 Русская кухня (Семь поварят) Cook: 40 mins Yields: 4 порції Ingredients Яйця - 3 шт. Печінка - 100 г Морква - 0,5 шт. / 2 шт. Цибуля ріпчаста - 0,5 шт. / 2 шт. Масло топлене - 50 г Масло вершкове - 60 г Зелень Directions 1Зварити яйця круто, очистити, розрізати навпіл, вийняти жовтки. 2Печінку обсмажити разом із нарізаними цибулею та морквою на топленому маслі. Охолодити. 3Пропустити обсмажену печінку через м'ясорубку, додати жовтки та збити з вершковим маслом. 4Нафарширувати яєчні білки паштетом і оформити зеленню. 00:00