1Стиглу лохину злегка розім'яти. Мезгу та сік перекласти в бутиль, влити воду, накрити марлею і обв'язати. Потім винести в темне приміщення з температурою 20-25°С і витримати 5 днів.
2Після витримки настій профільтрувати. Отриману в фільтрі масу вичавити і викинути. Профільтровану і віджату рідину злити в чисту пляшку і додати цукор і мед, розчинені в теплій воді. Потім встановити водяний затвор, винести в темне приміщення для бродіння і витримати під водяним затвором, доки бродіння не припиниться.
3Для освітлення вина його злити з осаду в чистий бутиль за допомогою сифона. Знову встановити водяний затвор, винести в холодне приміщення і витримати 2 місяці.
4Коли вино повністю стане прозорим, розлити в пляшки, закупорити та зберігати в сухому прохолодному і темному приміщенні в горизонтальному положенні.