100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Prep: 10 mins
Cook: 30 mins
Ingredients
Цвітна капуста - 600 г
Картопля - 500 г
Масло - 3 ст. ложки
Молоко - 2 склянки
Вода - 4 склянки
Directions
1Відібрати чверть дрібних качанчиків цвітної капусти для гарніру й окремо зварити їх у підсоленій воді.
2Іншу капусту, а також очищену та промиту картоплю, нарізану скибочками, скласти в каструлю, залити водою, посолити та поставити варити на 25-30 хвилин.
3Овочі протерти крізь сито та розвести гарячим молоком.
4При подачі суп заправити вершками або вершковим маслом, перемішати та покласти відварені суцвіття капусти. Окремо подати грінки.
Якщо використовувати консервовану цвітну капусту, термін варіння супу скорочується на 10-15 хвилин.