Млинці гречані на молоці млинці, оладки, сирники 26 Вересня, 2016 Домашние блины (50 самых лучших рецептов) О блинах Ingredients Борошно гречане - 4 склянки Молоко - 4,5‑5 склянок Масло вершкове - 1 ст. ложка / 25 г Яйця - 2 шт. Дріжджі - 25 г Цукор - 1 ч. ложка Сіль - 1 ч. ложка Олія соняшникова - 0,5 склянки для смаження Directions 1За 5‑6 годин до випічки замісити тісто з борошна, 3 склянок теплого молока, ложки розтопленого вершкового масла, жовтків і дріжджів. Дати підійти. 2Потім обім'яти, додати сіль, цукор, обварити 2 склянками гарячого молока, вибити дерев'яною лопаткою, покласти збиті білки, обережно розмішати, дати піднятися і одразу пекти. 00:00