Суп-пюре з цвітної капусти та кабачків

    ,

9 Червня, 2017

100 рецептов для омоложения.
100 рецептов при болезнях почек.
100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Цвітна капуста - 150 г / 1 головка

Кабачки - 150 г / 1 шт.

Яйця - 1-2 жовтки

Масло вершкове - 1 ч. ложка

Directions

1У цвітної капусти видалити зелене листя, розібрати на дрібні суцвіття і добре промити. Кабачок вимити, очистити та нарізати дрібними шматочками.

2Капусту та кабачок скласти в каструлю, залити невеликою кількістю окропу, закрити кришкою і тушкувати на повільному вогні до готовності.

3Відвар злити в окремий посуд, а овочі в гарячому вигляді протерти через сито. У пюре додати відвар і сіль, добре розмішати та довести до кипіння.

4Готовий суп-пюре можна заправити вершковим маслом, розтертим з жовтком круто звареного яйця.

Дієта при гломерулонефриті, оксалатних і уратних каменях, нирковій недостатності

Дієта при гіпотонії

00:00