Яловичина відварна з овочами

    

11 Червня, 2017

100 рецептов при бессоннице. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Яловичина - 500 г

Морква свіжа - 200 г

Бруква - 100 г

Капуста свіжа - 300 г

Картопля - 450 г

Соус сметанний - 150 г

Сіль

Перець

Зелень

Directions

1Яловиче м'ясо помістити в посуд, залити водою, довести до кипіння, зняти піну, посолити та варити майже до готовності.

2За 30 хвилин до закінчення варіння покласти нарізані дольками моркву та брукву і нарізану шашками капусту.

3Картоплю зварити окремо.

4Готове м'ясо нарізати впоперек волокон на скибочки та подати з овочами і сметанним соусом з цибулею, зеленню петрушки.

00:00