100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Ingredients
Кабачки - 1 шт.
Борошно - 1 ст. ложка
Олія - 2 ст. ложки
Молоко - 0,75 склянки
Яйця - 1 шт.
Directions
1Очистити кабачок, нарізати та зварити в невеликій кількості води. Посолити.
2З звареного кабачка злити воду, а кабачки протерти крізь сито.
3Борошно спасерувати на олії та розбавити водою, в якій варилися кабачки.
4З'єднати цю масу з протертими кабачками, додати молоко, розмішати, поставити на вогонь і дати закипіти. Одразу зняти з вогню і заправити збитим яйцем.
5Подавати до столу, заправивши лимонним соком і дрібно нарізаним кропом.