Салат з курячим м’ясом і авокадо / з курки з авокадо

    

14 Червня, 2017

  • 1000 блюд от салатов до десертов для праздников и на каждый день
  • Душевная кухня №2 Салаты здоровья (Семь поварят)
  • Cook: 20 mins
  • Yields: 6 порцій

Ingredients

Курка - 500 г філе

Авокадо - 2 шт. / 1 шт.

Мандарини - 2 шт.

Виноград чорний без кісточок - 200 г

Горіхи лісові - 50 г / 2 ст. ложки рубаних

Салат зелений - 4 листочки

Вершки - 100 мл / 3 ст. ложки густих

Майонез - 100 г / 2 ст. ложки

Лимонний / апельсиновий сік - за смаком / 3 ст. ложки

Сіль

Directions

1Філе курки відварити, нарізати шматочками або тонкими скибочками.

2Авокадо очистити від шкірки, видалити кісточку, нарізати м'якоть скибочками. Одразу полити лимонним соком, щоб скибочки не потемнішали. Виноград промити, зняти ягоди з грона. Можна виноградини розрізати навпіл, видалити кісточки. Мандарини очистити, розділити на дольки, видаливши плівки.

3Блюдо вистелити листям салату, зверху викласти мандарини.

4Підготовлені продукти з'єднати, посолити, акуратно перемішати й укласти на блюдо поверх мандаринів.

5Вершки збити з майонезом і сіллю, полити салат і посипати подрібненими лісовими горіхами.

салат з курки з авокадо

00:00