вишневий мус
вишневий мус

Мус із вишень

    

17 Червня, 2017

100 рецептов при бессоннице. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Вишня без кісточок - 200 г

Цукор - 200 г

Яйця - 2 білки

Шоколад тертий - 3 ч. ложки

Ванільний цукор

Directions

1З промитих стиглих вишень видалити кісточки, очищені ягоди з'єднати з білками, цукром і збивати до утворення міцної піни (маса має збільшитися в обсязі в 2-3 рази). В кінці збивання всипати ванільний цукор.

2Готовий мус розлити в формочки і винести на холод.

3Прикрасити цілими ягодами вишні та тертим шоколадом. Подавати з молоком.

00:00