Капуста запечена овочеві страви мультиварка 20 Червня, 2017 50 000 избранных рецептов для мультиварки Ingredients Капуста білокачанна - 500-600 г Цибуля - 1 шт. невелика Часник - 1 зубчик Олія - 2 ст. ложки Томатна паста - 2 ст. ложки Перець чорний мелений Cоль Directions 1Включити мультиварку в режимі «Випічка» на 45 хвилин. Налити олію, додати нарізані цибулю та часник. Готувати 3 хвилини, помішуючи час від часу. 2Капусту нашаткувати, злегка посолити, закрити кришкою. Відкривати та перемішувати кожні 15 хвилин. 3За 12-15 хвилин до закінчення готування додати томатну пасту. Все добре перемішати, кришку закрити. 4Після закінчення циклу додати сіль і перець за смаком. 00:00