Капуста запечена

    

20 Червня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Капуста білокачанна - 500-600 г

Цибуля - 1 шт. невелика

Часник - 1 зубчик

Олія - 2 ст. ложки

Томатна паста - 2 ст. ложки

Перець чорний мелений

Cоль

Directions

1Включити мультиварку в режимі «Випічка» на 45 хвилин. Налити олію, додати нарізані цибулю та часник. Готувати 3 хвилини, помішуючи час від часу.

2Капусту нашаткувати, злегка посолити, закрити кришкою. Відкривати та перемішувати кожні 15 хвилин.

3За 12-15 хвилин до закінчення готування додати томатну пасту. Все добре перемішати, кришку закрити.

4Після закінчення циклу додати сіль і перець за смаком.

00:00