Бакат «Кавказький» закуски, овочеві страви 27 Вересня, 2016 365 рецептов. Классические блюда, которые готовят все Ingredients Баклажани - 5-6 шт. Помідори - 3 шт. Перець болгарський - 3 шт. Морква - 2 шт. Оцет 6% - 50 мл Часник - 2 головки Олія - 1 склянка Зелень - 2 пучка Перець гіркий Цукор - 4 ст. ложки Сіль - 1 ст. ложка Directions 1Баклажани, помідори та моркву очистити, у болгарських перців видалити насіння. Нарізати кубиками і тушкувати, помішуючи, в олії 1 годину. 2Приправити сіллю і цукром, додати оцет, товчений часник і подрібнені зелень і гіркий перець без насіння. Готувати ще 10 хвилин. 00:00