Бакат «Кавказький»

  ,

27 Вересня, 2016

365 рецептов. Классические блюда, которые готовят все

Ingredients

Баклажани - 5-6 шт.

Помідори - 3 шт.

Перець болгарський - 3 шт.

Морква - 2 шт.

Оцет 6% - 50 мл

Часник - 2 головки

Олія - 1 склянка

Зелень - 2 пучка

Перець гіркий

Цукор - 4 ст. ложки

Сіль - 1 ст. ложка

Directions

1Баклажани, помідори та моркву очистити, у болгарських перців видалити насіння. Нарізати кубиками і тушкувати, помішуючи, в олії 1 годину.

2Приправити сіллю і цукром, додати оцет, товчений часник і подрібнені зелень і гіркий перець без насіння. Готувати ще 10 хвилин.

00:00