Хапама овочеві страви єврейська кухня, вірменська кухня духовка 24 Червня, 2017 300 рецептов. Блюда из духовки Prep: 15 mins Cook: 2 hrs 10 mins Ingredients Гарбуз - 1,5 кг Яблука - 3-4 шт. Вода - 2 склянки Рис - 0,5 склянки Алича - 0,5 склянки Масло вершкове - 4 ст. ложки Родзинки - 4 ст. ложки Цукор - 1 ст. ложка Кориця - 1 ч. ложка Directions 1Гарбуз вимити, зрізати верхівку, видалити насіння, вийняти м'якоть і нарізати невеликими шматочками. 2Яблука очистити від шкірки, нарізати соломкою, з аличі вийняти кісточки 3Рис відварити до напівготовності. 4Змішати всі інгредієнти, додати родзинки, цукор, масло і корицю. 5Фаршем заповнити гарбуз, закрити зрізаною верхівкою і запікати в духовці 2 години. 6Готовий гарбуз розрізати на частини і полити розтопленим вершковим маслом.Чому єврейська кухня, якщо страва явно вірменська? 00:00