Компот з аґрусу, кабачка й абрикосів

    

25 Червня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Абрикоси - 10 шт.

Кабачки - 1 шт. маленький

Аґрус - 200 г

Цукор - 500 г

Лимонна кислота - 1 ч. ложка

Вода - 2,5 л

Directions

1У чашу мультиварки влити воду, додати цукор і встановити режим «Тушкування». Готувати до повного розчинення цукру.

2Кабачок вимити, очистити та нарізати невеликими кубиками. Абрикоси й аґрус вимити. Абрикоси розрізати навпіл.

3Покласти все в чашу мультиварки та готувати в тому самому режимі ще 30 хвилин.

4Розлити компот по стерилізованих банках, закрити прокип'яченими кришками, перевернути банки догори дном, накрити ковдрою та залишити до повного охолодження.

00:00