Гніздечка «Великодні»

    ,

27 Вересня, 2016

Анастасия Скрипкина. 7 дней: готовим вкусно и просто

  • Yields: 3-4 порції

Ingredients

Картопля - 500 г

Курка - 150 г філе

Перець болгарський - 150 г

Цибуля - 100 г

Зелень

Сметана або майонез

Яйця перепелині - 9-12 шт.

Олія рослинна

Сіль

Перець

Гриби мариновані - близько 100 г (за бажанням)

Directions

1Куряче філе відварити до готовності (близько 20 хвилин після закипання), остудити, дрібно нарізати.

2Цибулю дрібно нарізати, залити окропом, залишити на 10 хвилин. Потім промити в холодній воді (щоб цибуля не гірчила).

3Перець очистити від насіння, нарізати кубиками.

4Зелень подрібнити.

5Змішати філе, перець, цибулю, зелень. Посолити, поперчити.

6Додати трохи сметани (близько 1-2 ст. ложок), перемішати.

7Картоплю натерти на тертці для корейської моркви або нарізати дуже тонкою соломкою.

8У великій кількості розігрітого масла посмажити картоплю до золотавого кольору. Смажити краще невеликими порціями. Готову картоплю промокнути паперовим рушником, щоб прибрати надлишки жиру.

9На тарілки викласти салат. На салат викласти картоплю. В серединку викласти яйця.

10Подавати порційно.

Ця закуска дуже схожа на салат «Гніздо глухаря», але все ж відрізняється.

Замість перепелиних яєць можна додати курячі, нарізані кубиками. Вийде не так ефектно, але не менш смачно.

00:00