Желе з груш консервація 30 Червня, 2017 1000 блюд от салатов до десертов для праздников и на каждый день Ingredients Сік грушевий - 1 л Цукор - 750 г Лимони - 1 шт. (сік) Ром (за бажанням) Кориця (за бажанням) Directions 1Свіжовичавлений грушевий сік прогріти та залишити на 24 години. 2Потім злити сік, що відстоявся, відділяючи його від осаду, що випав на дно, додати до нього цукор. 3Сік довести до кипіння та кип'ятити, ретельно знімаючи піну, поки желе не набуде потрібної густоти. 4Лимонний сік додати у кінці варки. 5Для поліпшення смаку можна додати до желе ром, корицю або інші прянощі. 6Готове желе розлити у гарячі банки, накрити кришками та закатати. 00:00