Пампушки солодка випічка українська кухня 1 Липня, 2017 Ольга Франко. Практична кухня Ingredients Яйця - 7-10 шт. Вода - 2 склянки Масло - 1 склянка Мука - 2 склянки Смалець Цукрова пудра Directions 1Закип'ятити в каструлі воду з маслом, поступово всипати муку, весь час вимішуючи до утворення однорідної суміші. 2Тоді цю масу перелити в макітру і, коли вона вистигне, вбивати по одному 7-10 яєць так, щоб тісто було м’яке, але не надто рідке. 3Тісто викладати ложкою у гарячий смалець і смажити пампушки, поки зарум’яняться. Тоді вийняти їх на сито і посипати цукровою пудрою. 4Можна робити пампушки і з конфітюром. 5Коли перша пампушка підсмажиться, розрізати її - якщо вона тверда, додати до тіста яєць. 00:00