Пампушки

    

1 Липня, 2017

Ольга Франко. Практична кухня

Ingredients

Яйця - 7-10 шт.

Вода - 2 склянки

Масло - 1 склянка

Мука - 2 склянки

Смалець

Цукрова пудра

Directions

1Закип'ятити в каструлі воду з маслом, поступово всипати муку, весь час вимішуючи до утворення однорідної суміші.

2Тоді цю масу перелити в макітру і, коли вона вистигне, вбивати по одному 7-10 яєць так, щоб тісто було м’яке, але не надто рідке.

3Тісто викладати ложкою у гарячий смалець і смажити пампушки, поки зарум’яняться. Тоді вийняти їх на сито і посипати цукровою пудрою.

4Можна робити пампушки і з конфітюром.

5Коли перша пампушка підсмажиться, розрізати її - якщо вона тверда, додати до тіста яєць.

00:00