Картопля, запечена з салом і лавровим листом

  ,   

5 Липня, 2017

25 любимых специй

  • Yields: 2-3 порції

Ingredients

Картопля велика - 6 шт.

Сало - 3 скибочки

Лавровий лист - 12 шт.

Масло вершкове - 50 г

Сіль

Перець

Directions

1Очистити картоплю і зробити 3 надрізи в довжину. Посолити, поперчити, у 2 надрізи помістити лаврові листи, а в одну - половинку скибочки сала.

2Помістити картоплю у форму для випічки, полити розтопленим в сотейнику вершковим маслом і запікати в попередньо розігрітій до 210°С духовці 45 хвилин, додавши ще кілька хвилин, якщо це необхідно.

3Подавати ароматну картоплю з зеленим салатом або як гарнір до м'яса.

Нечищена картопля теж смачна

00:00