Салат з гарбуза та брукви з медом

    

5 Липня, 2017

100 рецептов при бессоннице. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
111 лучших кулинарных рецептов на каждый день (Кулинарные чудеса)
250 рецептов для здоровья печени и очищения организма (Еда, которая лечит)

Ingredients

ВАРІАНТ 1:

Гарбуз - 300 г

Ріпа або бруква - 1 шт.

Яблука - 2‑3 шт.

Мед - 3‑4 ст. ложки / 120 г

ВАРІАНТ 2:

Гарбуз - 100 г

Бруква - 50 г

Яблука - 1 шт.

Мед - 4 ст. ложки

Directions

1Сирий гарбуз нарізати дрібними кубиками або тонкою соломкою, змішати з медом і залишити на 30‑40 хвилин.

2Брукву та яблуко очистити від шкірки (для варіанта 2), яблука звільнити від серцевини, нарізати ріпу або брукву та яблуко дрібними кубиками або соломкою.

3З'єднати яблуко та ріпу або брукву з гарбузом, добре перемішати.

00:00