Сендвічі «Канни»

  ,   

5 Липня, 2017

300 рецептов. Блюда из духовки

Ingredients

Батон французький - 1 шт.

Шніцелі свинячі - 8 шт. невеликих

Лимони - 2 шт.

Вино біле сухе - 1-3 ст. ложки

Масло топлене - 3 ст. ложки

Сіль

Перець

Directions

1Шніцелі поперчити, обсмажити з одного боку в топленому маслі, перевернути, посолити, покласти на кожен по дольці лимона й обсмажити з іншого боку.

2Жир, що виділився при смаженні, змішати з соком лимона, вином, посолити, поперчити та довести до кипіння.

3Нарізаний батон обсмажити в приготованому соусі, потім вийняти і покласти зверху шніцелі. Помістити сендвічі в попередньо розігріту духовку і запікати 5-10 хвилин.

00:00