Яловичина зі сливами страви з м'яса аерогриль 28 Вересня, 2016 365 блюд для аэрогриля Prep: 1 hr 5 mins Cook: 1 hr 15 mins Ingredients Яловичина - 800 г філе Сливи свіжі - 300 г Апельсин - 1 шт. Соус ткемалі - 100 мл Вино червоне - 200 мл Directions 1Апельсин і м'ясо нарізати невеликими шматочками. 2Апельсин залити вином і замочити м'ясо в цьому маринаді. 3М'ясо вийняти з маринаду, покласти в форму, додавши половинки слив. Тушкувати в аерогрилі 1 годину при середній швидкості і температурі 250°С. 4Після закінчення часу в м'ясо додати соус ткемалі і тушкувати ще 10-15 хвилин. 00:00