Суп-пюре морквяний перші страви лікувальне харчування 7 Липня, 2017 100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) Ingredients Морква - 1 шт. середня Молоко - 0,25 склянки Вода - 1 склянка Рис - 1 ст. ложка Цукор - 1 ч. ложка Масло вершкове - 1 ч. ложка Directions 1Моркву нарізати шматочками і тушкувати з вершковим маслом і цукром в каструльці, на дно якої налити трохи окропу. 2Потім додати рис і залити невеликою кількістю води. Варити під кришкою 20-25 хвилин. 3Протерти, розвести до бажаної густоти гарячим молоком, прогріти. 4У готовий суп покласти шматочок вершкового масла. Дієта при хронічному пієлонефриті, оксалатних і уратних каменях, нирковій недостатності, хронічному циститі 00:00