Суп-пюре з гарбуза (молочний з манкою) перші страви лікувальне харчування 8 Липня, 2017 100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) Ingredients Гарбуз -100 г Крупа манна - 1 ч. ложка Молоко - 0,5 склянки Вода - 1 склянка Масло вершкове - 1 ч. ложка Цукор - 1 ч. ложка Directions 1Гарбуз почистити, натерти на тертці, залити окропом і варити до напівготовності. 2Додати гаряче молоко, манну крупу та варити до готовності. 3Протерти через сито та додати за необхідності гарячої води, закип'ятити, всипати цукор, зняти з вогню і заправити вершковим маслом.Як загусник в супи-пюре можна додавати манку, вівсяну муку або вівсяні пластівці. Дієта при хронічному пієлонефриті, оксалатних і уратних каменях, нирковій недостатності, хронічному циститі 00:00