Скумбрія по-італійськи страви з риби здорове харчування 9 Липня, 2017 100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) Ingredients Скумбрія - 2 шт. Бекон - 100 г Сир твердий - 100 г Кріп Гірчиця м'яка або зерниста - 2 ч. ложки Лимон - 2 ст. ложки соку Сіль Перець чорний Вино біле сухе - 100 мл Олія - за бажанням Directions 1Скумбрію розібрати на філе, кожне філе розрізати на 2 частини. Приправити рибу сіллю, чорним меленим перцем і гірчицею. 2На одні шматочки риби покласти скибочки сиру, на сир - кріп. Накрити другими шматочки філе. Обернути рибу смужками бекону. 3Покласти скумбрію на сковороду й обсмажити з обох боків до рум'яної скоринки. За бажанням можна додати трохи олії. 4До готової рибі влити вино. Після закипання прогріти рибу ще 5 хвилин. 5Гарнір - будь-який. 00:00