Салат із буряка з грибами

    

13 Липня, 2017

100 рецептов при бессоннице. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Буряк - 4 шт.

Гриби сушені - 50 г

Цибуля - 3 шт.

Часник - 2 зубчики

Сіль

Перець

Олія

Зелень петрушки

Directions

1Буряк і добре промиті сушені гриби відварити окремо. Буряк очистити та натерти на крупній тертці, відварені гриби дрібно нарізати.

2Нашатковану цибулю обсмажити на олії, потім додати підготовлені буряки та гриби, трохи потушкувати все разом.

3Подрібнити часник, покласти у буряково-грибну масу, все добре перемішати, додавши сіль і перець.

4Перед подачею витримати на холоді півгодини.

5Викласти в салатник гіркою, прикрасити гілочками петрушки.

00:00