Сендвічі з м’ясом і сиром по-флоридськи

    ,

15 Липня, 2017

300 рецептов. Блюда из духовки

Ingredients

Свинина - 200 г вирізки

Сир - 150 г

Батон - 1 шт. або

Булочки - 6 шт.

Помідори - 2 шт.

Базилік - 1 пучок

Олія - 2 ст. ложки

Directions

1Батон або булочки нарізати тонкими скибочками.

2Свинячу вирізку нарізати дрібною соломкою і обсмажити в олії.

3На скибочки батона покласти готове м'ясо, кружальця помідорів, натертий на крупній тертці сир і подрібнений базилік. Накрити скибочкою батону або верхівкою булочки.

4Сендвічі запекти в розігрітій духовці до початку плавлення сиру.

00:00