100 рецептов при бессоннице. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Ingredients
Журавлина - 1 кг
Вода - 4 л
Цукор - 400 г
Дріжджі - 0,5 палички
Directions
1Журавлину перебрати, промити та протерти дерев'яним товкачем через друшляк.
2Вичавки залити водою і поставити кип'ятити на 15-20 хвилин, потім остудити та процідити через полотняну ганчірочку, добре віджати, всипати цукор і знову прокип'ятити.
3Протертий сирий сік віджати через полотняну ганчірочку та з'єднати з охолодженим сиропом.
4Остудити все до температури парного молока, додати дріжджі, розмішати і розлити в пляшки. Закупорити квас пробками і обв'язати мотузками.