Квас журавлинний

  

16 Липня, 2017

100 рецептов при бессоннице. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Журавлина - 1 кг

Вода - 4 л

Цукор - 400 г

Дріжджі - 0,5 палички

Directions

1Журавлину перебрати, промити та протерти дерев'яним товкачем через друшляк.

2Вичавки залити водою і поставити кип'ятити на 15-20 хвилин, потім остудити та процідити через полотняну ганчірочку, добре віджати, всипати цукор і знову прокип'ятити.

3Протертий сирий сік віджати через полотняну ганчірочку та з'єднати з охолодженим сиропом.

4Остудити все до температури парного молока, додати дріжджі, розмішати і розлити в пляшки. Закупорити квас пробками і обв'язати мотузками.

5Через 3 дні квас можна вживати.

00:00