1000 блюд от салатов до десертов для праздников и на каждый день
Ingredients
Лаваш тонкий - 2 шт.
М'ясо - 400 г фаршу
Сир твердий - 300 г
Цибуля - 2 шт.
Помідори свіжі - 2 шт.
Яйця - 3 шт.
Сметана - 150 г
Майонез - 150 г
Кріп - 1 пучок
Сіль
Перець
Directions
1Цибулю подрібнити, обсмажити разом із фаршем.
2Лаваш розгорнути, зверху викласти половину обсмаженого фаршу з цибулею, накрити скибочками помідора, посипати тертим сиром і рубаним кропом, трохи змастити майонезом. Акуратно згорнути лаваш в рулет і укласти в змащену маслом форму. Аналогічно згорнути і покласти другий рулет.
3Збити яйця з сіллю, перцем і сметаною, залити рулети та запікати в духовці 20 хвилин.