Салат зі свіжомаринованих печериць салати здорове харчування 21 Липня, 2017 100 рецептов при бессоннице. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) Ingredients Печериці - 300-400 г Вино - 200 г Олія - 100 г Оцет харчовий - 1 ст. ложка Лавровий лист - 1-2 шт. Перець духмяний - 10-12 горошин Directions 1Зварити маринад з білого вина, олії та оцту. Додати сіль, лавровий лист, духмяний перець. 2У киплячу рідину опустити свіжі дрібні капелюшки печериць і варити 35-40 хвилин. 3Потім зняти з вогню і залишити в маринаді на 3-4 дні. 4Подавати на стіл в холодному вигляді, можна заправити зеленню. 00:00