Котлети морквяно-яблучні (з вареної моркви) овочеві страви духовка, лікувальне харчування 24 Липня, 2017 100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) Ingredients Морква - 2 шт. Яблука - 2 шт. Яйця - 2 білки Манна крупа - 2 ст. ложки Сухарі - 2 ст. ложки Цукор - 1 ст. ложка Directions 1Моркву зварити та натерти на тертці; потім покласти у сковороду, додати нарізані яблука і цукор і тушкувати 5 хвилин. 2Всипати манну крупу, вимішати. дати постояти 5-10 хвилин на краю плити під кришкою. 3З'єднати зі збитим білком і охолодити. 4Охолоджену масу розділити на 3-4 частини, обваляти в сухарях (або борошні), надати форму котлет, покласти на сковороду, скропити олією і запекти.Дієта при оксалатних каменях 00:00