Ріпа, фарширована грибами овочеві страви духовка 29 Липня, 2017 Блюда фаршированные (Семь поварят) Cook: 35 mins Yields: 10 порцій Ingredients Ріпа - 10 шт. Гриби - 300 г Масло вершкове - 3 ст. ложки Олія - 2 ст. ложки Цибуля ріпчаста - 2 шт. Бульйон - 1 склянка Сметана - 1 склянка Зелень петрушки Сіль Directions 1Ріпу спекти, зрізати шкірку, вийняти м'якоть з серцевини та дрібно порубати її. 2Цибулю нарізати кубиками й обсмажити на маслі без зміни кольору. 3Гриби промити, порубати, обсмажити в олії, змішати з рубаною м'якоттю ріпи й обсмаженою цибулею, посолити. 4Цією начинкою нафарширувати ріпу, укласти її в сотейник, залити вершковим маслом і бульйоном і тушкувати в духовці 30 хвилин. 5Після цього ріпу залити сметаною і ще трохи запекти. 6При подачі оформити зеленню. 00:00